ITALIENFELDZUG. German Tanks and Vehicles 1943-1945 Vol. 3 # mig 6265

Ammo MIG
Mig-6265
Bestel
  • Beschrijving

Hardcover, taal: Engels, 250 pagina's met historische foto's, kaarten, reproducties van originele documenten en kleurprofielen

Daniele Guglielmi en Mario Pieri, auteurs van het boek Panzer DNA gepubliceerd door Ammo, presenteren het derde deel van de Italienfeldzug -serie: Een grondig en uitgebreide studie naar de grondactiviteiten en de belangrijkste voertuigen van het Duitse leger (Heer). Door de oorlogsjaren 1943 tot 1945 (De geallieerde invasie van Sicilië aan de capitulatie van het Derde Rijk) grondig te onderzoeken, kunnen de auteurs de Duitse legervoertuigen in detail beschrijven, terwijl het uitgebreid gebruik maakt van belangrijke en in sommige gevallen niet -gepubliceerde foto's uit een breed scala aan bronnen. Deze serie biedt foto's van officiële Duitse en geallieerde archieven met de gepantserde voertuigen die door de Duitsers in dit oorlogstheater worden gebruikt.

Deze boekenreeks biedt een nieuw perspectief aan zowel militaire modelbouwers als historici die geïnteresseerd zijn in Duitse strijdkrachten uit de Tweede Wereldoorlog en de kritische campagnes die in Italië zijn gevochten. Deze serie is van onschatbare waarde voor onderzoekers die geïnteresseerd zijn in gepantserde voertuigactiviteiten van de Tweede Wereldoorlog.

Dit derde deel van de Italienfeldzug-collectie biedt diepgaande analyses van de Panzer IV medium tank, de StuG IV en Sturmpanzer IV aanvalskanonnen, de Jagdpanzer IV en Nashorn tankdestroyers, het Hummel zelfrijdende kanon, verschillende pantserwagens, evenals een hele hoofdstuk gewijd aan de soldaten en hun commandanten.

Dit 250 pagina's tellende professionele naslagwerk bevat 12 kleurprofielen en meer dan 500 hoogwaardige foto's ondersteund door bijschriften met rigoureus onderzochte gedetailleerde informatie, waaronder kaarten, voertuigmarkeringen en exacte reproducties van originele authentieke periode documenten.