Tim Stoomsleepboot # Aeronaut 3034-00

Aeronaut
AER-3034-00
Nieuw
Bestel
  • Beschrijving

Tim is een stoomsleepboot uit het begin van de 20e eeuw.

Het model kan gebouwd worden als werkschip of als museumschip (met reling). Het model maakt indruk met een uitgebreide set fittingen en hoogwaardige geëtste onderdelen van messing maken een fijne detaillering van het model mogelijk.

In de volumineuze romp is voldoende ruimte voor de gehele RC-installatie. Als optie kan ook een rookgenerator worden geïnstalleerd. Het model kan worden voorzien van verlichting. De schoorsteen is - net als het origineel - inklapbaar en kan met een servo (niet inbegrepen) worden ingeklapt. De boot kan worden aangedreven door conventionele borstelmotor(en), maar eventueel ook door borstelloze motor(en). (Niet inbegrepen)

Tim is volledig van hout gemaakt. De kit kenmerkt zich door het gebruik van de nieuwste lasertechnologie en een hoge mate van nauwkeurigheid. De romp is geconstrueerd met behulp van een harde knikconstructie en is beplankt met nauwkeurig passend lasergesneden hout.

De modelkit bevat:
Alle voor de bouw benodigde houten onderdelen, scheepsschacht, roer, bouwhelling, beslagset, geëtste onderdelen en gedetailleerde 3D bouwinstructies.

Tim Stoomsleepboot in de schaal ongeveer 1/20.

lengte ca. 710mm
Breed ca. 230mm
Hoogte ca. 325 mm