10 Pce Microbox Drill Set (0.5 - 2.2mm) # MCR-PDR4005

Model Craft
mcr-pdr4005
Bestel
  • Beschrijving

• Staalboren van 0,5 tot 2,2 mm, allemaal met standaard schachten van 2,35 mm
• 10-delige Microbox 2,25 mm schachtboorset metrisch
• Inclusief handige opberger
• Houdt boren veilig op hun plaats
• Ideaal voor hobby & kleinere doe-het-zelf taken


Deze 10-delige set bevat alleen de beste kwaliteit HSS grondboren (niet te verwarren met vergelijkbare sets met goedkopere inferieure boren). Deze zijn ontworpen om in een spantang of boorkop te worden vastgehouden, met name handig voor gebruik met miniatuurboormachines.

Boor maten:
0,5 mm, 0,6 mm, 0,8 mm, 1,0 mm, 1,2 mm, 1,3 mm, 1,5 mm, 1,8 mm, 2,0 mm 2,2 mm

Boren. ruimers en gereedschapshouders

De Modelcraft-collectie omvat boren, ruimers en pin-houders. Succesvol boren hangt niet alleen af ​​van het gebruik van de juiste boor voor de klus, maar ook van het gebruik van de juiste technieken om nauwkeurigheid te garanderen. Het zou goed kunnen dat een kleine Archimedische boor je meer controle geeft dan het bit in een extra grote boormachine te monteren. Taper ruimers zijn ideaal voor het afwerken en ontbramen van paneelgaten.

De Shesto Modelcraft-collectie

De Shesto Modelcraft-collectie is een uitgebreide reeks nuttige, vaak moeilijk te vinden precisiehandgereedschappen en accessoires die essentieel zijn voor elke gereedschapskist. Het assortiment Model Craft-gereedschappen omvat vele toepassingen waar detail, precisie en close-upcontrole nodig zijn, zoals: modelbouw, algemene hobby & ambacht, elektronica & lichttechniek, renovatie & restauratie, sieraden maken, evenals kleinere doe-het-zelf- en huishoudelijke reparaties.