1/48 Grunman f-14A Tomcat (Late Model) Carrier Launch Set # Tamiya 61122

Tamiya
tamiya-61122
Bestel
  • Beschrijving

Model kit Grunman f-14a tomcat (late model) carrier launch set in de schaal 1/48.

- Dit is een kunststof modelbouwset van de Grumman F-14A Tomcat (laat model). Lengte romp: 398 mm, spanwijdte: 408 mm.- Beschikt over een vaste afbeelding van een variabele zwaaivleugel ondersteund door een uit één stuk bestaand liggerdeel.- De kit toont vleugels met uitgevouwen flappen en lamellen die aan de vleugel kunnen worden bevestigd door middel van steundelen (KAN GEEN vleugel weergeven in neutrale positie).- De katapult-shuttle en de eendelige tegenhoudstang met zijn neuslandingsgestel geven een realistische weergave van de F-14A die opstijgt vanaf het draagdek.
- Nieuw onderdeel van het neuslandingsgestel met ingetrokken 'knielende' schokdemper bootst de starthouding van de F-14A na.
- Voorzien van gedetailleerde secties zoals telecamera-pod, AAX-1 TCS, ALR-45 radarwaarschuwingsantenne onder de vleugel en vier Mk. 82 bommen voor algemeen gebruik met lage weerstand voor een realistisch uiterlijk.
- Een realistisch nagebouwde cockpit toont de kussens van de uitwerpbare stoelen van het late model, het instrumentenpaneel en de zijconsolepanelen.
- Inclusief de katapultofficier (genaamd 'Shooter' die de operator toestemming geeft om de shuttle vrij te geven) figuur en papieren cockpitblad.
- Wordt geleverd met vier markeeropties: twee voor F-14A's van de VF-32 'Swordsmen' en één VF-211 'Fighting Checkmates', plus één VF-154 'Black Knights'.