Vlinder

Ugears
ugears vlinder
Bestel
  • Beschrijving

De vlinder is geen statisch standaardmodel, maar een geanimeerd kinetisch beeld. Elk van de details is ontworpen om ervoor te zorgen dat het op zijn eigen plek past en zijn eigen rol speelt in de werking van dit uitstekende mechanisme.

Uitgerust met een rubberen bandmotor, fladdert de mechanische automaat zoals een vlinder. Zonder externe voedingsbron of batterijen.

Zoals bij elk model in de Ugears-familie, heeft de Vlinder geen lijm of extra gereedschap nodig om gemonteerd te worden. Je bouwt je nieuwe model uit kant-en-klare onderdelen die precies voorgesneden zijn in hoogwaardige en natuurlijke multiplexplaten. Met een lichte druk springen de onderdelen gemakkelijk uit het bord.

De assemblage is opgebouwd uit blokken: aanvankelijk moeten de details worden samengevoegd om kleinere blokken te vormen die op hun beurt het hele model vormen. De vlinder zit op een bloemvormig platform. De elastische ondersteuning laat het model lichtjes stuiteren, waardoor de bewegingen realistischer worden. Hierdoor nadert de Vlinder dansend de bloem.

Het kan een prachtig cadeau zijn voor een vriend, collega of familielid. Het delicate en iconische ontwerp van Ugears garandeert dat jouw nieuwe model er prachtig uit zal zien in elk huis of kantoor.