Slow-Mo Extender for airbrush acrylic 50 ml

vms
vms 609
Bestel
  • Beschrijving

VMS Slow-Mo Extender is speciaal ontwikkeld voor de airbrush, meng het eenvoudig met je favoriete verdunner en geniet van de langere droogtijd van je verf.

 Met Slow-Mo droogverlenger kun je alle problemen door het drogen van de spuittip verminderen. Tijdens het airbrushen maakt de luchtstroom de verf veel sneller droog, vandaar dat deze producten sterk geconcentreerd zijn. Een toevoeging van tussen 5 en 15% in je verdunner vertaalt zich in een 25-100% langere droogtijd.

Dit product is compatibel met acrylverf van Vallejo®, Humbrol®, Tamiya®, Revell®, Model Master®, Italeri® Gunze® (alleen H-serie), Pactra® en equivalenten. Niet geschikt voor acryl op solventbasis (Gunze® C-serie) en emails!​

Combineer met: Elke acrylverf
Aanbevolen technieken: Airbrush
Inhoud: 50 ml druppelflesje

Het groene "Acryl" -pictogram duidt op een product dat geschikt is voor acrylverf op waterbasis. Ze komen in plastic druppelflessen en glazen potten. Dit product is compatibel met acrylverf van Vallejo®, Humbrol®, Tamiya®, Revell®, Model Master®, Italeri® Gunze® (alleen H-serie), Pactra® en equivalenten. Niet geschikt voor acryl op solventbasis (Gunze® C-serie) en enamels!