Hull Tex anti-slip SCATTERED type (2 x 30 ml)

vms
vms 601
Bestel
  • Beschrijving

Unieke oplossing voor het maken van realistische aggregaatgebaseerde antislipstructuren zoals te zien op gemoderniseerde varianten van M1 Abrams of Merkava-tanks.

De set bevat gepatenteerde langzaam uithardende lijm met een hoog vastestofgehalte en gezeefd textuurmateriaal van hoge zuiverheid (aggregaat). Het verwerkingsproces is vergelijkbaar met de procedure voor het maken van antislips op de grote voertuigen.

Het type "Standaard" wordt gebruikt om egale aggregaat gebaseerde antislippatronen te maken. Standaard type reageert met plastic.

Het "verspreide" type wordt gebruikt om onregelmatige op aggregaten gebaseerde antislippatronen te maken. "Verspreid" reageert niet met plastic en is omkeerbaar met VMS Clean Slate.


Wat is het verschil tussen "Standaard" en "Verspreide" typen?

Het "standaard" type is geformuleerd om oppervlakken van een egale antislip te voorzien en reageert met plastic, een must voor een effen antisliplaag.

Het "verspreide" type wordt gebruikt om onregelmatige, verspreide antislipstructuur aan te brengen als weergave van een versleten, verweerde ondergrond. Deze versie reageert niet met plastic, waardoor je het aggregaat op elke gewenste manier kunt manipuleren. Bekijk de onderstaande afbeeldingen om het verschil te kennen tussen op aggregaat gebaseerde antisliptypen:

 

Video Informatie

Er is een videofilmpje beschikbaar over het aanbrengen van anti-slip. Klik op het plaatje voor een bezoek aan de VMS videotheek.