VMS Styrene Cement Refills Fast 30 ml

vms
vms 705
Bestel
  • Beschrijving

VMS Styrene Cements zijn fijn afgestemde, extra dunne, capillair werkende lijmen die zijn geformuleerd om je gemakkelijk polystyreenonderdelen te laten verlijmen. Lijm bestaat in twee varianten: standaard (snel) en vertraagd (langzaam).

Gebruik een snel type voor het algemene lijmwerk, gebruik het langzame type voor onderdelen waarvoor langere verwerkingstijden nodig zijn, zoals figuren (afstellen van ledematen) of het verbinden van rupsbandschakels. Lijm eenvoudig de hele rupsband in elkaar waarna je, na montage op het voertuig, de band op de juiste plaatsen kunt laten doorhangen. De tracks blijven ongeveer 1 uur flexibel voordat ze beginnen te verstijven. Er wordt geen kwastje meegeleverd in de dop, want deze bleken te onnauwkeurig vanwege de grootte en de slechte grip. We raden aan om een ​​standaard fijn nylon penseeltje te gebruiken voor de beste controle en resultaten.​

Verlijming: polystyreen met polystyreen
Aanbevolen technieken: fijne nylon penseel, naald
Verpakking: glazen fles van 30 ml

Video Informatie

Er is een video informatie filmpje beschikbaar over het gebruik van deze styreenlijm. Klik op het plaatje hiernaast voor een bezoek aan de VMS videotheek.