FLEXY 5K CA RESIN contact adhesive for resin models

vms
vms 704
Bestel
  • Beschrijving

Dit is een op resin toegesneden versie van de alom geprezen Flexy 5K. Dankzij de samenstelling kan deze lijm worden gebruikt voor het lijmen van veeleisende resin onderdelen die veel manipulatie en extra sterke hechting vereisen.

De formule van VMS Flexy 5K Resin is geoptimaliseerd voor thermoplasten, dus je kunt er allerlei kunststoffen ook onderling probleemloos mee verlijmen met een bijvend flexibele hechting.

Dit betekent in feite minder snel afbrekende onderdelen die herplaatst moeten worden als ze al niet verloren zijn gegaan. Een verlengde verwerkingdstijd (150% t.o.v. standaard CA) geeft de gelegenheid tot een goede positionering van de onderdelen. Je kunt ook lastige onderdelen (zowel PS als metaal) onder spanning verlijmen. Flexy is minder agressief en gemakkelijker te verwijderen omdat het "plastic" niet aantast zoals klassieke CA's.​

Toepassing: resin-resin
Aanbevolen technieken: aanbrengen met ijzerdraad, naald, tandenstoker
Levering: druppelflesje van 25 ml

Het maakt niet uit of je een volledig resin model bouwt of gewoon wat harsdetails wilt toevoegen, zoals een motor.

Flexy 5K Resin is je lijmsoort!

Het vormen van een betere flexibele verbinding met een ongekende kleefkracht resulteert met Flexy 5k garandeert in een succesvol project.

Met Flexy 5K is het verlijmen van resin net zo eenvoudig als polystyreen!

Video Informatie

Er is een video informatie film beschikbaar over het werken met deze VMS CA resin lijm. Klik op het plaatje hiernaast voor een bezoek aan de VMS videotheek.