1/35 31x21 Country road cross with railway section # vallejo sc104

Vallejo
VAL-SC104
Bestel
  • Beschrijving

Met details van hoge kwaliteit biedt deze basis de modelbouwer veel mogelijkheden. De onregelmatige kenmerken van het terrein, het niveau van de spoorwegrails en de stenen in de weg vormen een perfect natuurlijk terrein. De basis heeft de hoek van een laadperron de overblijfselen van een muur, die een visuele diagonale lijn vormen en helpen bij de plaatsing van het model. De grootte van de basis biedt voldoende ruimte voor een tank of zelfs verschillende lichte voertuigen (of een combinatie van beide) om met de toeving van figuren en accessoires een volledig diorama maken.

Vallejo Scenics gaat een nieuw assortiment scenery brengen met als eerste een selectie van 6 diorama grondplaten als basis voor het tentoonstellen van figuren en voertuigen in schaal 1/35.
Deze bases zijn geprefabriceerd in een nieuw en exclusief type lichtgewicht hars dat een mat witte afwerking heeft. Ze zijn eenvoudig op maat te knippen om ze ergens in te passen, te schuren en schilderen alsook eventuele verdere verweringsprocessen op aan te brengen.
De eerste zes beschikbare versies kunnen als een eenvoudige basis solitair worden gebruikt of verder verrijkt worden met struiken, bomen, telegraafpalen, straatverlichting, militaire uitrusting en figuren, met delen van verwoeste muren of gebouwen etc.