1/35 31x21 Wooden airfield surface # vallejo sc102

Vallejo
VAL-SC102
Bestel
  • Beschrijving

Deze basis, een geïmproviseerde landingsbaan van houten planken, is geschikt voor vliegtuigen op schaal 1/48 maar kan ook gebruikt worden voor willekeurige 1/35 voertuigen. De basis heeft de textuur van verweerd hout gelegen in ruig terrein. Een perfecte basis voor een veldwerkplaats, een vrachtwagen die gerepareerd moet worden, een lading brandstofvaten of verschillende lichte voertuigen. Dit zijn slechts enkele suggesties voor mogelijk scenario's.

Vallejo Scenics gaat een nieuw assortiment scenery brengen met als eerste een selectie van 6 diorama grondplaten als basis voor het tentoonstellen van figuren en voertuigen in schaal 1/35.
Deze bases zijn geprefabriceerd in een nieuw en exclusief type lichtgewicht hars dat een mat witte afwerking heeft. Ze zijn eenvoudig op maat te knippen om ze ergens in te passen, te schuren en schilderen alsook eventuele verdere verweringsprocessen op aan te brengen.
De eerste zes beschikbare versies kunnen als een eenvoudige basis solitair worden gebruikt of verder verrijkt worden met struiken, bomen, telegraafpalen, straatverlichting, militaire uitrusting en figuren, met delen van verwoeste muren of gebouwen etc.