1/35 31x21 Paved Street Section # vallejo sc101

Vallejo
VAL-SC101
Bestel
  • Beschrijving

Deze Paved Street met verschillende soorten bestrating kan worden verrijkt met verschillende architecturale elementen, zoals een omheining of een muur, een huis of de ruïnes hiervan en met details zoals straatlantaarns of telegraafpalen, geheel volgens de criteria van de modelbouwer. De grootte van deze basis maakt de plaatsing van een tank of zelfs meerdere lichte voertuigen mogelijk, of in combinatie met figuren om er een complexer tafereel van te maken.

Vallejo Scenics gaat een nieuw assortiment scenery brengen met als eerste een selectie van 6 diorama grondplaten als basis voor het tentoonstellen van figuren en voertuigen in schaal 1/35.
Deze bases zijn geprefabriceerd in een nieuw en exclusief type lichtgewicht hars dat een mat witte afwerking heeft. Ze zijn eenvoudig op maat te knippen om ze ergens in te passen, te schuren en schilderen alsook eventuele verdere verweringsprocessen op aan te brengen.
De eerste zes beschikbare versies kunnen als een eenvoudige basis solitair worden gebruikt of verder verrijkt worden met struiken, bomen, telegraafpalen, straatverlichting, militaire uitrusting en figuren, met delen van verwoeste muren of gebouwen etc.