1/48 Apollo 11 CSM # dragon 11007

Dragon
DRG-11007
Bestel
  • Beschrijving

Apollo 11 is waarschijnlijk de meest beroemde ruimtemissie aller tijden. Deze historische ruimtevlucht bracht de mens voor het eerst op de maan, meer dan een halve eeuw geleden.

De gebeurtenis vond plaats op 20 juli 1969 terwijl miljoenen tv-kijkers over de hele wereld met ingehouden adem keken. De Lunar Module (LM), bekend als Eagle, landde voor het eerst veilig op maangrond. Ondertussen draaide de Command / Service Module (CSM) boven de maan zijn rondjes. De CSM werd Columbia genoemd naar Columbiad, de reusachtige kanonskogel die in de roman "Van de aarde tot de maan" van Jules Verne op de maan werd afgevuurd. Na de geslaagde maanlanding verliep ook de lancering van de Eagle en de daarop volgende koppeling met de CSM succesvol voordat de bemanning aan hun terugreis naar de aarde begon.

Dragon's Space Collection is trots om een ​​nieuwe plastic kit van de complete CSM op 1/48 schaal aan te kunnen bieden. Op deze grote schaal kan een verbluffend niveau aan detaillering worden aangebracht op deze Apollo 11-module. Het toestel is haarscherp gegoten in plastic en het bevat ook extra onderdelen zoals foto-geëtste radarantennes om er een ​​vleugje extra verfijning aan mee te geven. De CSM wordt geleverd met nauwkeurige markeringen en logo's op een bijbehorende set met stickers. Dankzij de slanke metalen displaystandaard kan het model gemakkelijk volledig worden weergegeven op een desktop. Liefhebbers van ruimte modellen zijn ongetwijfeld dolgelukkig met de lancering van deze nieuwe Apollo 11 CSM-kit op schaal 1/48!