1/72 Apollo 11 Lunar Landing Csm Columbia + Lm Eagle # dragon 11002

Dragon
DRG-11002
Bestel
  • Beschrijving

Dragon's nieuwe 1/72 verzameling van ruimtevaartuigen is met succes gelanceerd! De tweede kit die op de markt is gebracht is een model van het beroemde ruimteschip Apollo 11.

Deze keer toont het de Lunar Module (LM), gedoopt Eagle, die landde op de maan in de zuidelijke Sea of Tranquility op 20 juli 1969. Deze historische gebeurtenis werd gadegeslagen door miljoenen tv-kijkers en nu kunnen modelbouwers deze scène opnieuw creëren . Het nauwkeurig gedetailleerde LM-model kan worden weergegeven op een realistische dioramische basis van het maanoppervlak. Deze grondplaat bevat zelfs details zoals voetafdrukken op de maanbodem! De toevoeging van twee nieuw bewerkte 1/72 astronauten draagt ​​bij aan de historische scène die direct uit de doos kan worden gemaakt.

De LM bracht minder dan 24 uur op het oppervlak van de maan door, terwijl de Command Module (CM) met de naam Columbia er boven rond cirkelde. Deze kit bevat ook een 1/72 schaalmodel van de CM die op een eigen displaystandaard kan worden weergegeven. De CM wordt zelfs geleverd met foto-geëtste metalen onderdelen om de antennes ervan te repliceren. De Apollo 11-missie was "een kleine stap voor de mens, een gigantische sprong voor de mensheid." Nu kunnen modelbouwers deze gebeurtenis herdenken met deze prachtige set van twee Apollo 11-modules.

Features:

- Preformed "Moon Landing" display base

- Delicate command/service module and lunar module with astonishing detail

- Authentic ascent stage

- Defined landing pad represented

- Egress platform with delicate detail

- Diminutive reaction control thruster assembled w/crisp details

- Realistic landing radar antenna molded w/details

- Intricate descent stage w/realistic engine

- Intricate docking target and VHF antenna on ascent stage

- S-band steerable antenna and rendezvous radar antenna can be folded up /down

- Realistic service propulsion system reproduced

- Photo-etched service module antennas authentically reproduced

- Aft heat shield molded w/fine detail

- Docking Probe Assembly rendered w/intricate detail