1/72 Apollo 11 Lunar Approach Csm Columbia with Lm Eagle # dragon 11001

Dragon
DRG-11001
Bestel
  • Beschrijving

Dragon is er trots op om een ​​volledig nieuwe lijn van 1/72 schaalmodel ruimtetuigen te lanceren. De eerste fantastische set in deze nieuwe collectie is van Apollo 11, het eerste vaartuig dat de mens op de maan zette.

Gevolgd door miljoenen tv-kijkers, vond de historische maanlanding plaats op 20 juli 1969 toen de Apollo 11-missie op de maanbodem van de zuidelijke Sea of Tranquility landde. De Lunar Module (LM), gedoopt Eagle, bracht 21.5 uur op het oppervlak van de maan door, terwijl de Command Module (CM) met de naam Columbia er boven rond cirkelde. De Amerikaanse vlag werd op de maan geplant, waarmee bij iedereen duidelijk werd wie de winnaar was van de Space Race in de Koude Oorlog. De eerste astronaut die voet zette op de maan was Neil Armstrong, gevolgd door Buzz Aldrin. De module keerde op 24 juli terug naar de aarde en belandde in de Stille Oceaan met 21,5 kg maangesteenten en monsters veilig aan boord.

Wat Dragon's schaalmodel van 1/72 betreft, het bevat de Eagle LM die nog steeds is gekoppeld aan de Columbia CM bij de nadering van de maan. De ruimtevaartmodules zijn helemaal nieuw ontwikkeld en beschikken over nauwkeurige details. Als de twee modules op deze manier op elkaar zijn aangesloten, ontstaat een indrukwekkend beeld wanneer ze op de integrale displaystandaard worden tentoongesteld. De kit zal ook kunnen zorgen voor interessante lesmateriaal in het onderwijs, ter verduidelijking van deze historische gebeurtenis. De Apollo 11-missie was inderdaad "een kleine stap voor de mens, één grote sprong voor de mensheid." En nu heeft Dragon nog een belangrijke stap toegevoegd voor modelbouwers!

Features:

- Display stand included

- Delicate command/service module and lunar module with astonishing detail

- Authentic ascent stage

- Defined landing pad represented

- Intricate docking target and VHF antenna on ascent stage

- S-band steerable antenna and rendezvous radar antenna can be folded up/down

- Realistic landing radar antenna molded w/details

- Intricate descent stage w/realistic engine

- Egress platform with delicate detail

- Diminutive reaction control thruster assembled w/crisp details

- Docking Probe Assembly rendered w/intricate detail

- Realistic service propulsion system reproduced

- Photo-etched service module antennas authentically reproduced

- Aft hear shield molded w/fine detail

Gerelateerde Producten