1/20 Ferrari F1 SF70H # tamiya 20068

Tamiya
tamiya 20068
    Tijdelijk niet leverbaar
  • Beschrijving

De Ferrari F1 SF70H, de 63ste single-seater ontworpen en gebouwd door Scuderia Ferrari, werd ontworpen naar aanleidng van belangrijke wijzigingen in de regelgeving.

Dit artikel is op dit moment niet leverbaar maar hopen wij binnenkort wel weer in ons aanbod terug te zien.

Met bredere banden en grotere diffusers zouden de auto's meer aerodynamische downforce genereren en grotere mechanische grip hebben. Een verlengde neus en een pijlvormige voorste spoiler zijn een gevolg van de voorschriften, evenals de vin op de motorkap en aero aanhangsels voor de luchtinlaten op de sidepods. Achter de bestuurder is de rolbeugel, die de luchtinlaat van de motor omvat, volledig opnieuw ontworpen. Vettel begon 2017 in stijl met overwinningen in de seizoensopenende Grand Prix van Australië en in Bahrain. Hij en Kimi Räikkönen lieten ook 1-2 finishes optekenen in Monaco en Hongarije. Hoewel de SF70H het uiteindelijk in de strijd om de kampioenstitel moest afleggen tegen Mercedes kreeg de bolide de aandacht van miljoenen racefans over de hele wereld, inclusief de loyale Tifosi van Ferrari.

Over het model
★ Dit is een bouwmodel in 1/20 schaal. Lengte: 271 mm, B. 100 mm.
★ Dit model toont de SF70H zoals geintroduceerd tijdens de Australische Grand Prix van 2017, die in stijl werd gewonnen door Sebastian Vettel.
★ Complexe aerodynamica wordt nauwkeurig nagebootst in het model.
★ Kan worden geassembleerd als Vettel- of Räikkönen-auto.
★ Aparte wielmoerdelen voor een gedetailleerde afwerking.
★ Bodemplaat is bevestigd aan de carrosserie met behulp van 5 schroeven.
★ Zijspiegeloppervlakken worden weergegeven met behulp van metalen transfers.
★ Inclusief emblemen voor autosponsors en markeringen, plus maskeerstickers voor gebruik bij het schilderen van het model.