Schatkist # ugears schatkist

Ugears
ugears schatkist
Bestel
  • Beschrijving

Een prachtige mechanische puzzel box voor juwelen en geheime briefjes. Het echte juweel van de UGears collectie houten modellen.

Het delicate ontwerp van zijn deksel en de zijkanten nodigt uit om een glimp op te vangen van wat dit mysterieuze kluisje aan schatten probeert te verbergen.

Maar alleen degene die weet hoe de puzzel op te lossen is krijgt te zien wat voor schatten deze kist bewaard achter zijn mechanische mogelijkheden. De meeste mensen zullen denken dar er een sleutel nodig is om deze kist te openen en dat is helemaal correct! Er is een mooie plek voor de sleutel ingeruimd in de bovenkant van de schatkist. Het enige wat je hoeft te doen is de sleutel eruit halen en in het sleutelgat stoppen en een kwart slag draaien. Maar, om de sleutel te pakken te krijgen is maar een klein gedeelte van de puzzel, om de tandwielen in beweging te krijgen moet je voordat je de sleutel pakt een mechanisme ontgrendelen door het deksel een kwartslag te draaien.

Wanneer al de geheimen ontdekt zijn en de kist open is vind je een kleine plek voor sieraden, notities en andere kleine dingen. Je kan wel zeker zijn dat al je dingen veilig zijn met de nieuwe Ugears Schatkist.