Robotfabriek # ugears robotfabriek

Ugears
ugears robotfabriek
Bestel
  • Beschrijving

De Robot Fabriek, officieel bekend als de “Town of the Mechanical Wonder Works “ zegt precies wat deze machine doet: Het is een model van een fabriek dat robots van hout in elkaar zet.

Dit model heeft een stoommachine stijl werkplaats met een functionele lopende band om je te helpen om jouw robot te bouwen: Plaats de onderdelen van de robot in de juiste plaatsen over de loopband, wind het op, klik op de knop, en voilà! – je automatische lopende band maakt een mechanische houten robot, helemaal nieuw en klaar om te doen wat jij in je gedachte hebt!

De instelling van deze robot toont de productie met zijn mechanische Geneva Drive. De lopende band is ontworpen om automatisch houten robots in elkaar te zetten. Na minimale voorbereidingen en het opwindmechanisme zal dit allemaal automatisch werken. Het ontwerp van de fabriek maakt het mogelijk om alles te bekijken wat er precies gebeurt, zoals de tandwielen die draaien etc. Uiteindelijk is alles wat jij hoeft te doen alles klaar te zetten en de machine doet de rest van het werk! Je nieuwe persoonlijke assistent is klaar om mars te ontdekken of om nog een robot in elkaar te zetten!

De robots hebben een lichaam dat het mogelijk maakt om te draaien en normale bewegingen uit te voeren.
De rest van de fabriek heeft een monorail met een heftruck om onderdelen te leveren, een helling voor de voertuigen, miniatuur figuurtjes, en een kleine set van kratten. Om het idee compleet te maken is de fabriek uitgerust met een mooie stoommachine.

Gemaakt van multiplex om in elkaar gezet te worden zonder lijm of speciaal gereedschap opent de robot fabriek een wereld vol nieuwe interactiviteit: UGears traditioneel uiterlijk zorgt voor een super gaaf proces om van te genieten, nu met de machine die machines bouwt!