Kleuren model Zweefmolen # ugears 80020

Ugears
ugears 80020
Bestel
  • Beschrijving

In de 16e eeuw was de 'Carrousel' / ‘Zweefmolen' oorspronkelijk voor mensen van adel.

In de 18e eeuw ontwikkelden de Franse ingenieurs de mechanische carrousel met een roterend cirkelvormig platform, met houten paarden daarop gemonteerd. Destijds zaten bezoekers op de paarden en probeerden de ringen af te pakken en om een paal heen te gooien.

In de loop van de tijd hebben we het een nieuw beeld gegeven en geassocieerd met kindertijd en familie vrijetijdsbesteding. De figuren van paard, beer en olifant worden op het roterende ronde platform in het 3D-kleurmodel «Zweefmolen» geplaatst.

De montage is makkelijk en is leuk om mee te spelen.

Geschatte tijd van montage: 60 min

Geschatte tijd voor verven: 4 uur +

Voor kinderen vanaf 5 jaar oud … ook voor volwassenen van elke leeftijd.

Kleur zoals je wilt: acryl, gouache, aquarel, markers – Je kan van alles gebruiken. Je kan het model zelfstandig inkleuren of met vrienden & familie. Precieze contourlijnen op de houten delen maken het schilderen gemakkelijk.

Eco-vriendelijk: is gemaakt van hoogwaardig hout, heeft een geur van hout en is fijn om aan te raken.

Makkelijk te monteren: Alle onderdelen zijn al uitgesneden en kunnen gemakkelijk uit het bord gehaald worden. Het model assembleert als een puzzel zonder lijm of andere dingen. Terwijl de kinderen wat blokken verzamelen, kunnen de volwassenen hun hulp voorstellen: De plekken waar dingen aan elkaar moeten komen zijn uitgestippeld en makkelijk te vinden voor montage, je moet alleen de componentenpennen assembleren door er met je vingers op te drukken, als je vingers te klein zijn heb je misschien hulp nodig.


Modelafmeting: 99 * 130 * 95 mm
Verpakking: 235 * 180 * 5 mm
Aantal onderdelen: 23
Bouwtijd 1 uur
Kleurtijd 4 uur +