Kleuren model Ezeltje # ugears 80018

Ugears
ugears 80018
Bestel
  • Beschrijving

Sinds de tijden van Egypte wordt de ezel regelmatig gebruikt om mensen te helpen bij het huishouden, het vervoer van gewassen, hooi enz. Er is echt een houten tweewielige wagen met een achterschot en basiselementen van zijn harnas: twee assen, borstbanden en halsbanden.

De montage is makkelijk en leuk om mee te spelen.
Geschatte tijd van montage: 60 min

Geschatte tijd voor verven: 4 uur +

Voor kinderen vanaf 5 jaar oud … ook voor volwassenen van elke leeftijd.

Kleur zoals je wilt: acryl, gouache, aquarel, markers – Je kan van alles gebruiken. Je kan het model zelfstandig inkleuren of met vrienden & familie. Precieze contourlijnen op de houten delen maken het schilderen gemakkelijk.

Eco-vriendelijk: is gemaakt van hoogwaardig hout, heeft een geur van hout en is fijn om aan te raken.

Makkelijk te monteren: Alle onderdelen zijn al uitgesneden en kunnen gemakkelijk uit het bord gehaald worden. Het model assembleert als een puzzel zonder lijm of andere dingen. Terwijl de kinderen wat blokken verzamelen, kunnen de volwassenen hun hulp voorstellen: De plekken waar dingen aan elkaar moeten komen zijn uitgestippeld en makkelijk te vinden voor montage, je moet alleen de componentenpennen assembleren door er met je vingers op te drukken, als je vingers te klein zijn heb je misschien hulp nodig.


Modelafmeting: 205 * 106 * 68 mm
Verpakking: 235 * 180 * 5 mm
Aantal onderdelen: 23
Bouwtijd 1 uur
Kleurtijd 4 uur +