Kleuren model Klokken # ugears 80016

Ugears
ugears 80016
Bestel
  • Beschrijving

De tijd telt in minuten en uren en is makkelijk te begrijpen door de introductie van dit mechanische klokje. Op de achterkant zit het Vrolijke Lieveheersbeestje.

Het model heeft een open mechanisme met twee grote en twee kleine tandwielen voor de 60:1 overbrenging en twee losse wijzers. Het Lieveheersbeestje (wij noemen haar  Sunny) houdt de wijzerplaat op z'n plaats. Als je de grote wijzer handmatig draait, beginnen alle vier vleugels te trillen, alsof Sunny wil vliegen.

De montage is makkelijk en is leuk om mee te spelen.

Geschatte tijd van montage: 60 min

Geschatte tijd voor verven: 4 uur +

Voor kinderen vanaf 5 jaar oud … ook voor volwassenen van elke leeftijd.

Kleur zoals je wilt: acryl, gouache, aquarel, markers – Je kan van alles gebruiken. Je kan het model zelfstandig inkleuren of met vrienden & familie. Precieze contourlijnen op de houten delen maken het schilderen gemakkelijk.

Eco-vriendelijk: is gemaakt van hoogwaardig hout, heeft een geur van hout en is fijn om aan te raken.

Makkelijk te monteren: Alle onderdelen zijn al uitgesneden en kunnen gemakkelijk uit het bord gehaald worden. Het model assembleert als een puzzel zonder lijm of andere dingen. Terwijl de kinderen wat blokken verzamelen, kunnen de volwassenen hun hulp voorstellen: De plekken waar dingen aan elkaar moeten komen zijn uitgestippeld en makkelijk te vinden voor montage, je moet alleen de componentenpennen assembleren door er met je vingers op te drukken, als je vingers te klein zijn heb je misschien hulp nodig.


Modelafmeting: 190 * 134 * 38mm
Verpakking: 235 * 180 * 5 mm
Aantal onderdelen: 23
Bouwtijd 1 uur
Kleurtijd 4 uur +