Kleuren model Zeilboot # ugears 80014

Ugears
ugears 80014
Bestel
  • Beschrijving

Dit model brengt ons terug naar de oude wereld van scheepvaart – Feniciërs, Vikings die lange afstanden aflegden met hun schepen.

Dit model laat zien hoe een ouderwets schip eruit zag dat door de golven heen vloog met een drakenhoofd met een anker in zijn tanden op de voorkant. Dit beschermt het schip en de bemanning tijdens stormen en orkanen. En natuurlijk het wiel om mee te sturen.

Elementen van mechanische mogelijkheden: Je kunt het stuur draaien, als een vaart door de golven een schieten, en stel jezelf voor als een van de bekende ontdekkingsreizigers van de Verenigde Staten of India.

De montage is makkelijk en is leuk om mee te spelen.

Geschatte tijd van montage: 45 min

Geschatte tijd voor verven: 3 uur +

Voor kinderen vanaf 5 jaar oud … ook voor volwassenen van elke leeftijd.

Kleur zoals je wilt: acryl, gouache, aquarel, markers – Je kan van alles gebruiken. Je kan het model zelfstandig inkleuren of met vrienden & familie. Precieze contourlijnen op de houten delen maken het schilderen gemakkelijk.

Eco-vriendelijk: is gemaakt van hoogwaardig hout, heeft een geur van hout en is fijn om aan te raken.

Makkelijk te monteren: Alle onderdelen zijn al uitgesneden en kunnen gemakkelijk uit het bord gehaald worden. Het model assembleert als een puzzel zonder lijm of andere dingen. Terwijl de kinderen wat blokken verzamelen, kunnen de volwassenen hun hulp voorstellen: De plekken waar dingen aan elkaar moeten komen zijn uitgestippeld en makkelijk te vinden voor montage, je moet alleen de componentenpennen assembleren door er met je vingers op te drukken, als je vingers te klein zijn heb je misschien hulp nodig.


Modelafmeting: 120 * 130 * 38mm
Verpakking: 165 * 180 * 5 mm
Aantal onderdelen: 15
Bouwtijd 45 min
Kleurtijd 3 uur +