Kleuren model Vliegtuig # ugears 80011

Ugears
ugears 80011
Bestel
  • Beschrijving

Dit model representeert een klassiek vliegtuig: Er zitten vleugels onder de romp en 3 ramen bij het bovenste passagiersdek.

De motoren zitten aan beide vleugels. Het vliegtuig is uitgerust met een voorbalk en twee lage balken voor het onderstel tijdens het opstijgen, landen en taxiën.

De verticale kiel met een kleine horizontale vleugel stabilisator vormt het einde van de hoofdvleugel van het vliegtuig.

Geschatte tijd van montage: 45 min

Geschatte tijd voor verven: 3 uur +

Voor kinderen vanaf 5 jaar oud … ook voor volwassenen van elke leeftijd.

Kleur zoals je wilt: acryl, gouache, aquarel, markers – Je kan van alles gebruiken. Je kan het model zelfstandig inkleuren of met vrienden & familie. Precieze contourlijnen op de houten delen maken het schilderen gemakkelijk.

Eco-vriendelijk: is gemaakt van hoogwaardig hout, heeft een geur van hout en is fijn om aan te raken.

Makkelijk te monteren: Alle onderdelen zijn al uitgesneden en kunnen gemakkelijk uit het bord gehaald worden. Het model assembleert als een puzzel zonder lijm of andere dingen. Terwijl de kinderen wat blokken verzamelen, kunnen de volwassenen hun hulp voorstellen: De plekken waar dingen aan elkaar moeten komen zijn uitgestippeld en makkelijk te vinden voor montage, je moet alleen de componentenpennen assembleren door er met je vingers op te drukken, als je vingers te klein zijn heb je misschien hulp nodig.


Modelafmeting: 143x 82 x 157 mm
Verpakking: 165 * 180 * 5 mm
Aantal onderdelen: 15
Bouwtijd 45 min
Kleurtijd 3 uur +