Kleuren model Raket # ugears 80008

Ugears
ugears 80008
Bestel
  • Beschrijving

Over een paar jaar zal naar de maan vliegen niet bijzonder meer zijn. Om een astronaut te zijn is een grote droom voor veel jonge kinderen.

Dit model ziet er uit als de constructie van een ruimteschip: Raket stages, commando module met een porthole. Elementen van mechanische mogelijkheden: Tijden de ruimte vlucht kan de astronaut van locatie verplaatsen met de porthole, wanneer er geen zwaartekracht is. De montage is makkelijk en is leuk om mee te spelen.

Geschatte tijd van montage: 30 min

Geschatte tijd voor verven: 2 uur +

Voor kinderen vanaf 5 jaar oud … ook voor volwassenen van elke leeftijd.

Kleur zoals je wilt: acryl, gouache, aquarel, markers – Je kan van alles gebruiken. Je kan het model zelfstandig inkleuren of met vrienden & familie. Precieze contourlijnen op de houten delen maken het schilderen gemakkelijk.

Eco-vriendelijk: is gemaakt van hoogwaardig hout, heeft een geur van hout en is fijn om aan te raken.

Makkelijk te monteren: Alle onderdelen zijn al uitgesneden en kunnen gemakkelijk uit het bord gehaald worden. Het model assembleert als een puzzel zonder lijm of andere dingen. Terwijl de kinderen wat blokken verzamelen, kunnen de volwassenen hun hulp voorstellen: De plekken waar dingen aan elkaar moeten komen zijn uitgestippeld en makkelijk te vinden voor montage, je moet alleen de componentenpennen assembleren door er met je vingers op te drukken, als je vingers te klein zijn heb je misschien hulp nodig.


Modelafmeting: 73 * 106 * 48 mm
Verpakking: 165 * 90 * 5 mm
Aantal onderdelen: 8
Bouwtijd 30 min
Kleurtijd 2 uur +