Kleuren model Motorrijder # ugears 80007

Ugears
ugears 80007
Bestel
  • Beschrijving

Net zoals een echte sport motor, ziet dit model er dynamisch uit en is ontwikkeld om betere aerodynamische resultaten te bereiken.

De rijder ligt bijna over de benzine tank heen, deze sport motor kan snelle bochten maken en glijdende bewegingen voor een optimale ervaring. Een tweewielige sport motor met twee reserve wielen, die ervoor zorgen dat het model rechtop blijft staan. De montage is makkelijk en is leuk om mee te spelen.

Geschatte tijd van montage: 30 min

Geschatte tijd voor verven: 2 uur +

Voor kinderen vanaf 5 jaar oud … ook voor volwassenen van elke leeftijd.

Kleur zoals je wilt: acryl, gouache, aquarel, markers – Je kan van alles gebruiken. Je kan het model zelfstandig inkleuren of met vrienden & familie. Precieze contourlijnen op de houten delen maken het schilderen gemakkelijk.

Eco-vriendelijk: is gemaakt van hoogwaardig hout, heeft een geur van hout en is fijn om aan te raken.

Makkelijk te monteren: Alle onderdelen zijn al uitgesneden en kunnen gemakkelijk uit het bord gehaald worden. Het model assembleert als een puzzel zonder lijm of andere dingen. Terwijl de kinderen wat blokken verzamelen, kunnen de volwassenen hun hulp voorstellen: De plekken waar dingen aan elkaar moeten komen zijn uitgestippeld en makkelijk te vinden voor montage, je moet alleen de componentenpennen assembleren door er met je vingers op te drukken, als je vingers te klein zijn heb je misschien hulp nodig.


Modelafmeting: 96 * 73 * 19 mm
Verpakking: 165 * 90 * 5 mm
Aantal onderdelen: 8
Bouwtijd 30 min
Kleurtijd 2 uur +