Kleuren model Helikopter # ugears 80005

Ugears
ugears 80005
Bestel
  • Beschrijving

Net zoals een echte helikopter, bevat het model een cockpit, een luchtschroef met bladen, een chassis en een staartkiel voor controle.

Het model toont de onderdelen van de helikopter en elementen van het voertuig: drie bladen van de helikopter propeller draaien om de as. De montage is makkelijk en is leuk om mee te spelen.

Geschatte tijd van montage: 30 min

Geschatte tijd voor verven: 2 uur +

Voor kinderen vanaf 5 jaar oud … ook voor volwassenen van elke leeftijd.

Kleur zoals je wilt: acryl, gouache, aquarel, markers – Je kan van alles gebruiken. Je kan het model zelfstandig inkleuren of met vrienden & familie. Precieze contourlijnen op de houten delen maken het schilderen gemakkelijk.

Eco-vriendelijk: is gemaakt van hoogwaardig hout, heeft een geur van hout en is fijn om aan te raken.

Makkelijk te monteren: Alle onderdelen zijn al uitgesneden en kunnen gemakkelijk uit het bord gehaald worden. Het model assembleert als een puzzel zonder lijm of andere dingen. Terwijl de kinderen wat blokken verzamelen, kunnen de volwassenen hun hulp voorstellen: De plekken waar dingen aan elkaar moeten komen zijn uitgestippeld en makkelijk te vinden voor montage, je moet alleen de componentenpennen assembleren door er met je vingers op te drukken, als je vingers te klein zijn heb je misschien hulp nodig.


Modelafmeting: 135* 82 * 67 mm
Verpakking: 165 * 90 * 5 mm
Aantal onderdelen: 8
Bouwtijd 30 min
Kleurtijd 2 uur +