Slow River Waters # mig 2204

Mig
Mig-2204
Bestel
  • Beschrijving

Dit product is speciaal ontwikkeld om realistisch elke vorm van water weer te geven, zoals oceanen, rivieren, meren, watervallen en zelfs ijzige oppervlakken. Deze formule heeft een kleur die geschikt is om langzaam stromende rivieren af ​​te beelden met grote hoeveelheden organisch materiaal en slib.

- De doorschijnende afwerking is perfect voor een dieptewerking en een realistische waterkleur.
- Het product is dik genoeg om op allerlei oppervlakken te worden gegoten, zelfs op hellingen.
- De langzame droogtijd maakt het mogelijk om bewegend water, zoals watervallen, ruwe zeeën, golven, etc. zonder druk te modelleren.
- Het kan worden gemengd met andere producten van hetzelfde bereik of met kleine hoeveelheden acrylverf om de kleur enigszins te veranderen zonder ondoorzichtig te worden.
- Het kan worden verdund met water of met acrylverdunner om de consistentie te veranderen.

Begin met het schilderen van de waterpartij in de gewenste kleur. Eenmaal droog, breng de gel aan met een paletmes of een ander soortgelijk gereedschap. Je kunt het oppervlak modelleren terwijl het droogt met oude borstels, beeldhouw-gereedschappen, tandenstokers, etc. We raden aan het product in dunne lagen aan te brengen om een ​​beter totaal effect en eindresultaat te bereiken.

Het product is geurloos en droogt binnen 24 uur. Gereedschap kan eenvoudig met water worden gereinigd. Dit assortiment is speciaal ontwikkeld voor het modelleren, dus het heeft geen onnatuurlijke kleuren zoals sommige producten van Arts & Crafts op de markt. Eenmaal droog vertoont het kleuren die overeenkomen met die in de natuur om een ​​authentieke en realistische toets aan uw diorama's toe te voegen. Er is een selectie van de meest gebruikelijke waterkleuren geproduceerd, onnodige tonen zijn vermeden, wat de taak van de modelbouwer vergemakkelijkt.