Panel Accent Color Donker Bruin 40ml # tamiya 87140

Tamiya
tamiya 87140
Bestel
  • Beschrijving

Tamiya Panel Line enamel verven zijn ideaal voor het benadrukken van paneellijnen en andere details om je model een meer realistische diepte te geven.

De verf is vooraf verdund tot de ideale viscositeit en kan gemakkelijk worden aangebracht in verdiepingen zoals paneellijnen met de penseel in de dop van de fles. Eenmaal droog kan overtollig materiaal worden opgeschoond met behulp van enamel verf verdunner.

Voorbeelden voor gebruik:
Zwart is een kleur voor algemeen gebruik en kan voor elk type model worden gebruikt. Bruin is geweldig voor militaire modellen en benadrukt details op felle kleuren zoals geel of oranje. Grijs is perfect voor witte of lichtgrijze delen waar zwart mogelijk te te donker uitvalt.

Opmerking:
Kunststof onderdelen kunnen broos worden bij het gebruik van Tamiya Panel Line. Vermijd het gebruik op beweegbare delen en wees voorzichtig bij het aanbrengen op dragende delen. Breng aan op een basislak of acrylverf. Accent Color-verven kunnen de onderliggende basislaag beschadigen. Test voordat je het op het model toepast. Wees voorzichtig bij het aanbrengen op vlakke basiskleuren, omdat Accent Color-verven gemakkelijker kunnen doordringen.

Inhoud: 40 ml