Truck UGM-11 3-Uitbreidingen Set # ugears ugm 113

Bestel
  • Beschrijving

De UGEARS Truck heeft drie accessoires, een tank, een brandladder en een aanhanger. Deze uitbreidingsset geeft je de mogelijkheid je UGM-11 truck uit te voeren als tankwagen, als brandweerwagen met ladder of er gewoon een aanhanger aan toe te voegen.

De uitbreidingsset voor de truck bevat:

De tank met een uniek openings mechanisme.
Een uitschuifbare driedelige brandladder op een draaibaar platvorm. Uitgevouwen maar liefst 70cm lang.
Truck aanhanger: een chassis met wielen waarop de laadbak van de truck gezet kan worden.
Je kunt je truck dus op vier verschillende manieren bouwen of met drie truck’s je eigen wagenpark opzetten met een reddings-brandwerwagen, een tankwagen en een truck met trailer.

De tank komt met een uniek openingsmechanisme. Hij is ontworpen om een standaard 0.33L drinkblikjes te bevatten. Draai aan het knopje op de dop van de tank en zie hoe hij zich op een verrassende manier opent. De tank heeft uiteraard het typische UGEARS opengewerkte ontwerp zodat de mechanische werking aan de binnenkant heel makkelijk te bewonderen is.

De brandladder heeft verschillende bedieningselementen. Druk op de schakelaar en laat de ladder rijzen. Draai het platvorm naar links of naar rechts. Fixeer haar op de gekozen positie door een speciale pal. Alle drie delen van de ladder strekken zich uit naar voren. Ga de ladder op en je vindt een echte kraan met een haak aan zijn einde. Er is zelfs een kleine ladder om brandweerlieden binnen een paar seconden op de truck te laten klimmen. Net als op een echte brandweerwagen kan deze op de achterkant gemonteerd worden.

Het aanhanger chassis heeft een realistische schokdemper die tijdens het rijden heen en weer veert. Er is een speciaal rek onder de dissel zodat het model op zichzelf kan staan.

Tanker: 170x115x135 mm
Brandladder: 360x120x175 mm
Chassis: 225x110x105 mm
Aantal onderdelen: 322