Truck UGM-11 # ugears truck

Bestel
  • Beschrijving

Gezien de Truck tot de nieuwste generatie mechanische modellen van UGears behoort, zou de assemblage iets langer kunnen duren. Wij houden het lekker spannend, ook voor onze gevorderde gebruikers!

De viercilindermotor wordt aangedreven door een krukas, gekoppeld aan een realistische aandrijfas. Via een tandwiel-systeem en versnellingen wordt de aandrijfas aangedreven door een motor van rubberbandjes.
Er zijn drie versnellingen, vooruit (drive), achteruit (reverse) en stilstand (parking) waaruit gekozen kan worden door de versnellingspook aan de zijkant.
Als je de precieze werking van de UGM-11 motor wil zien, zet de motor aan in de parkeerstand en kijk naar de beweging van de cilinders onder de motorkap.
Je kunt ook een kijkje nemen door de zijdeur. Je zult het volledig functionele stuur opmerken dat via een echte stuurkolom verbonden is met de voorwielophanging.
De rubbermotor kan opgewonden worden met een schakelsysteem op de bovenkant van de cabine en een realistisch werkend gaspedaal versterkt het bijzonder realistische aspect van dit bouwpakket.
De opengewerkte structuur is bewust gekozen zodat de werking van het ingewikkelde ontwerp vol tot zijn recht kan komen.
Geen lijm of speciaal gereedschap nodig voor de bouw van het bouwpakket. Volg gewoon de bijgesloten instructies en steek de onderdelen in elkaar.

Afmeting model: 34x12x12 cm
Aantal onderdelen: 420