Trein Station # ugears station

Ugears
ugears station
Bestel
  • Beschrijving

Elke trein heeft een passend station nodig en ons perron past precies bij jouw locomotief met de tender. Dit model is niet alleen een mooie reproductie van een typisch Europees station compleet met een klok, lampjes en een bank maar heeft ook een geheime uittrekbare lade met een slot en sleutel voor wat extra beveiliging.

Dit model is een uitstekend cadeau voor een brede leeftijdsgroep, het biedt alles voor een passie voor het creëren van leuke dingen uit het niets. Gepaard met het merk UGears mag je altijd een eersteklas kwaliteit verwachten en dat het product een lange tijd meegaat. Er is best een lange tijd gewerkt en verbeterd aan dit model om een ideale versie van dit prachtig product te ontwikkelen.

Verder zul je geen last hebben van oplosmiddel luchtjes of plakkerige vingers, alle onderdelen zijn ontworpen voor zelfbouw zonder enkele vorm van lijm en ook zonder te zagen. De delen zijn middels precieze lasercut-technologie voorgesneden en hoeven allen uit de vorm gedrukt te worden. Deze karakteristiek maakt onze gepatenteerde uitvindingen nog specialer.

Afmeting Model: 748*182*245 mm
Aantal onderdelen: 196