Locomotief # ugears loc

Ugears
ugears loc
Bestel
  • Beschrijving

De UGEARS 460 Locomotief met tender combineert alle technische en artistieke innovaties die de bouwers van UGEARS modellen zo weten te waarderen.

Rijk gedetailleerd en met oog voor realisme en romantiek is deze versie een onuitwisbare symbool van de 19e eeuwse technologie. De locomotief wordt aangedreven door een elastiekjes en een reeks tandwielen in plaats van oververhitte stoom, maar voor de rest werkt het belangrijkste mechanisme als dat van een echte stoomlocomotief. Van dichtbij zie je de werking van de asynchrone zuigers en kleppen die de kracht naar de aangedreven wielen van de locomotief overbrengen door middel van een bewegend systeem van staven, koppelingen en assen. Kleine details, zoals de cabine met een volledig gedetailleerd ingenieur met een intrekbare laddertje, art-deco-ketel trim en een te openen tender met kolendeuren completeren deze mooie herinnering aan een vervlogen tijdperk.

De UGEARS 460 Locomotief met tender is het grootste, meest complexe model tot nu toe. Net als alle andere UGEARS modellen, wordt de Locomotief met tender geleverd met een stap-voor-stap, full-color instructieboek zodat de bouw geen problemen zal veroorzaken.

Zelf-klemmend; Geen lijm nodig
Aantal onderdelen: 443
Geschatte bouwtijd: 10-12 uur