Airbrush pistool Fengda FE-182 met 0,5 mm spuittip # fengda fe-182

Fengda
fengda fe-182
Bestel
  • Beschrijving

Airbrush pistool Fengda FE-182 met 0,5 mm spuittip. Deze double action bottom-feed airbrush is ontworpen voor commerciële kunstenaars, custom painting, beeldend kunstenaars etc ...

De Airbrush FE-182 airbrush levert goed werk met textiel verf, acryl, auto lakken, elke soort verdunde hobbyverf of glazuur. De airbrush heef een verstelbare verftoevoer in de handgreep ontworpen om een ​​meer nauwkeurige controle over verf- en luchtstroommix te geven.

De Airbrush FE-182 airbrush biedt een soepele, responsieve, lange trekkerweg bestuurd door een gecontroleerd trekveer systeem.
De airbrush heeft een sterke, geplateerde behuizing die ondoordringbaar is voor de meeste oplosmiddelen. De airbrush is ontwikkeld voor eenvoudige demontage en montage voor het gemak van het schoonmaken en repareren. 
Door middel van de 0,5 mm nozzle kan de gebruiker lijnen spuiten in verschillende diktes wat hem een veelzijdige airbrush maakt. Compatibel met de meeste airbrush slangen en snelkoppelingen.

PRODUCT SPECIFICATIES:

Model Naam: Airbrush FE-182
Spuittip maat: 0,5 mm
Verf reservoir capaciteit: 22 cc
Optimale druk: 15-50 PSI
Trigger Mechanisme: Double Action
Handgreep: Opengewerkt voor preset naald instelling en verfspatter functie

Kit bestaat verder uit:
Sleutel,
universele slangfitting,
verf beker en deksel,
onderdelenlijst en handleiding
opbergdoos

*LET OP: DENK EROM BIJ HET SCHOONMAKEN VAN DE SPUIT, DAT HET KLEINE NOZZLETJE VOOROP EEN DELICAAT ONDERDEEL IS MET SCHROEFDRAAD. BIJ HET VASTDRAAIEN MET HET BIJGELEVERDE SLEUTELTJE IS VOORZICHTIGHEID GEBODEN! NIET HARD AANDRAAIEN!

Gerelateerde Producten