Airbrush pistoolset Fengda BD-182K met 0,3-0,5-0,8 mm spuittip # fengda bd-182k

Fengda
fengda bd-182k
Bestel
  • Beschrijving

Airbrush pistool Fengda BD-182K met 0,3-0,5-0,8 mm spuittip. Deze dubbele actie bottom-feed airbrush is ontworpen voor commerciële kunstenaars, custom paintig, beeldend kunstenaars etc 

De Airbrush BD-182 airbrush levert goed werk met textiel verf, acryl, auto lakken, elke soort verdunde hobbyverf of glazuur. De airbrush heef een verstelbare verftoevoer in de handgreep ontworpen om een ​​meer nauwkeurige controle over verf- en luchtstroommix te geven.

De Airbrush BD182 airbrush biedt een soepele, responsieve, lange trekkerweg bestuurd door een gecontroleerd trekveer systeem.
De airbrush heeft een sterke, geplateerde behuizing die ondoordringbaar is voor de meeste oplosmiddelen. De airbrush is ontwikkeld voor eenvoudige demontage en montage voor het gemak van het schoonmaken en repareren.

Door middel van de 0,3-0,5 en 0,8 mm spuittippen kan de gebruiker lijnen spuiten in verschillende diktes die dit een van de meest veelzijdige airbrushes maakt. Compatibel met de meeste airbrush slangen en snelkoppelingen.

PRODUCT SPECIFICATIES:

Model Naam: Airbrush BD 182K
Spuittipmaat: 0,3 mm, 0,5 mm of 0,8 mm
Verf reservoir capaciteit: 22 cc
Optimale druk: 15-50 PSI
Trigger Mechanisme: Double Action
Handgreep: Opengewerkt voor preset naald instelling en verfspatter functie

Kit bestaat uit:
Airbrushpistool BD-182,
2 x extra naald/nozzle,
1 x pipet,
airbrushslang 1,8m,
spuittip sleuteltje,
verf beker en deksel,
onderdelenlijst en handleiding
opberg doos

Gerelateerde Producten