Airbrush set Fengda FE-182K met 0,3-0,5-0,8 mm spuittip # fengda fe-182k TNL

Fengda
fengda fe-182k
    Tijdelijk niet leverbaar
  • Beschrijving

Airbrush pistool Fengda FE-182K met 0,3-0,5-0,8 mm spuittip. Deze dubbele actie bottom-feed airbrush is ontworpen voor commerciële kunstenaars, custom paintig, beeldend kunstenaars etc 

Dit artikel is op dit moment niet leverbaar maar hopen wij binnenkort wel weer in ons aanbod terug te zien.

De Airbrush FE-182 airbrush levert goed werk met textiel verf, acryl, auto lakken, elke soort verdunde hobbyverf of glazuur. De airbrush heef een verstelbare verftoevoer in de handgreep ontworpen om een ​​meer nauwkeurige controle over verf- en luchtstroommix te geven.

De Airbrush FE-182 airbrush biedt een soepele, responsieve, lange trekkerweg bestuurd door een gecontroleerd trekveer systeem.
De airbrush heeft een sterke, geplateerde behuizing die ondoordringbaar is voor de meeste oplosmiddelen. De airbrush is ontwikkeld voor eenvoudige demontage en montage voor het gemak van het schoonmaken en repareren.

Door middel van de 0,3-0,5 en 0,8 mm spuittippen kan de gebruiker lijnen spuiten in verschillende diktes die dit een van de meest veelzijdige airbrushes maakt. Compatibel met de meeste airbrush slangen en snelkoppelingen.

PRODUCT SPECIFICATIES:

Model Naam: Airbrush FE-182K
Spuittipmaat: 0,3 mm, 0,5 mm of 0,8 mm
Verf reservoir capaciteit: 22 cc
Optimale druk: 15-50 PSI
Trigger Mechanisme: Double Action
Handgreep: Opengewerkt voor preset naald instelling en verfspatter functie

Kit bestaat uit:
Airbrushpistool FE-182,
2 x extra naald/nozzle,
1 x pipet,
airbrushslang 1,8m,
spuittip sleuteltje,
verf beker en deksel,
onderdelenlijst en handleiding
opbergdoos

*LET OP: DENK EROM BIJ HET SCHOONMAKEN VAN DE SPUIT, DAT HET KLEINE NOZZLETJE VOOROP EEN DELICAAT ONDERDEEL IS MET SCHROEFDRAAD. BIJ HET VASTDRAAIEN MET HET BIJGELEVERDE SLEUTELTJE IS VOORZICHTIGHEID GEBODEN! NIET HARD AANDRAAIEN!

Gerelateerde Producten