1/350 Titanic DeLuxe with Photo-etched Parts # minicraft 11320

Minicraft
MIN-11320
Bestel
  • Beschrijving

Er zijn meerdere bouwmodellen van de Titanic op de markt maar geen enkele zal zich kunnen meten met deze nieuwe bouwdoos van Minicraft.

Deze iconische kit zal op het gebied van nauwkeurigheid, omvang en detaillering de nieuwe maatstaf worden. Dit is, mede als gevolg van een groot aantal photo-etch onderdelen, een van de beste kits ooit door Minicraft Models gemaakt en met zijn grote schaal van 1/350 de grootste spuitgiet kit van dit schip beschikbaar. De ontdekking van het echte schip in 1984 leverde niet eerder beschikbare informatie op zodat Minicraft de Titanic kit mallen verder kon optimaliseren om een nog grotere nauwkeurigheid te verzekeren.

Dit prachtige model is een goede weerspiegeling van het schip zoals het verscheen op 12 april 1912 en wordt erkend en aanbevolen door vele bekende Titanic experts. Dit schip, dat een legende werd en een onuitwisbaar stempel heeft gedrukt op de geschiedenis, blijft het publiek wereldwijd fascineren. Met het bouwen van deze Minicraft Models 1/350 RMS Titanic zal deze fascinatie zeker begrijpelijk worden.
Gerelateerde Producten