1/35 Russian armoured High Mobility vehicle Tiger # meng vs-003

Meng
meng vs-003
Bestel
  • Beschrijving

De Tiger wordt gezien als de Russische variant van de Amerikaanse Humvee, een vergelijkbare wagen voor gebruik onder dezelfde omstandigheden.

De GAZ 2330 wordt aangedreven door een Amerikaanse V-180 6 cylinder turbocharge diesel goed voor het vervoer van 1,5 ton, een maximum snelheid van 140 kpu en een klimvermogen van 45 graden.

De bemanning kan bestaan uit de bestuurder en bijrijder plus 4 man Special Forces. De bewapening bestaat uit een op een dakring
gemonteerde AGS-17 30mm automatische granaatwerper en een "PECHENEG" 7.62mm machineweer die gelijktijdig kunnen worden bediend door twee bemanningsleden door het open luik. De cabine kan een aanzienlijke hoeveelheid munitie en RPG draagraketten herbergen.

KIT INFO
Dit 1/35 plasic schaalmodel van de "Tiger" is een getrouwe replica van het Russische gepantserde high-mobility voertuig. Niet alleen is de unieke buitenkant nauwkeurig gereproduceerd, ook de cabine toont een gedetailleerd interieur.
Alle cabine deuren kunnen worden gebouwd in open of gesloten positie.
Draaibare dak ring mount en decals voor gecamoufleerd interieur omvatten alle realistisch elementen van het echte voertuig.
Twee verfschema's.
Totale lengte: 165 mm; breedte: 66mm