1/35 Flakpanzer V Coelian+ Pazner Riders # cyberhobby 9121

Cyber Hobby
CYB-9121
Bestel
  • Beschrijving

De Panther was een enorm succesvolle tank binnen de rangen van het Duitse leger tijdens de Tweede Wereldoorlog. Een aantal varianten op basis van de Panther werden gebouwd, inclusief het Bergepanther-bergingsvoertuig.

Er zijn echter ook andere, minder bekende varianten die niet in de productie van de volledige serie zijn opgenomen, waaronder de Flakpanzer V. Rheinmetall-Borsig begon in december 1943 met de ontwikkeling van dit luchtdoelvoertuig. Zijn hoofdbewapening bestond uit twee 3.7 cm FlaK 43 kanonnen gemonteerd in een gepantserde toren met een volledige 360 ​​^ (o) traverse. Een ander kenmerk van het torentje was dat het toestond dat de kanonnen bijna verticaal omhoog konden schieten. De officiële benaming van het voertuig was Flakpanzer 341, maar het werd gewoonlijk de Flakpanzer V "Coelian" genoemd.

Dragon heeft eerder een schaalmodel van "Coelian" op schaal 1/35 uitgebracht, maar nu is deze nieuwe uitvoering aantrekkelijker dan ooit! Als een Orange Box-item is de kit geüpgraded. De kit is uitgerust met een nieuwe set Panther Magic-tracks, maar het meest nuttig is misschien wel het opnemen van een reeks figuren. Het is een set van vier Duitse tankruiters. Ze zijn helemaal geschikt voor het voertuig, want het zijn laat-oorlogse figuren die speciaal zijn ontworpen om op een Panter-motorkap te passen. Met de toegevoegde figuren is deze Flakpanzer V "Coelian" een uiterst aantrekkelijke bouwdoos voor een zeer redelijke prijs.

Kenmerken:
- Bonus Panzer Riders (set van 4 figuren)
- Magic Tracks, slide-molded, zeer gedetailleerd.

Gerelateerde Producten