tam35159
Tamiya 35159 - US MARINE AAVP7A1

1/35 US Marine AAVP7A1 # tamiya 35159

Tamiya
tamiya 35159
Bestel
  • Beschrijving

Hij werd voor het eerst geïntroduceerd in 1972 onder de naam LVTP-7. Dit eerbiedwaardige voertuig onderging sinds die tijd een groot aantal verbeteringen maar wordt tegenwoordig nog steeds ingezet door het US Marine Corps.

Hij kwam in actie bij een aantal conflicten, waaronder de invasie van Grenada in 1983, de Golfoorlog en de invasie van Irak in 2003. Nieuwere varianten werden uitgerust met de Up-Gunned Weapon Station (UGWS), een koepel met daarin een MK19 40mm granaatwerper en een dubbelloops M2 .50 kaliber machinegeweer gemonteerd. Amfibische operaties worden door militaire tactici beschouwd als de meest complexe en moeilijkste van alle militaire operaties. Het US Marine Corps is de militaire organisatie dat in Amerika belast is met deze verantwoordelijkheid. De AAVP7A1 speelt als aanval-amfibievoertuig een belangrijke rol binnen dit legeronderdeel.

  

-Scale 1/35
-Construction type Assembly kit
-Photo-etch parts Not included
-Decals Included -Special feature 1 Accurately depicts the UGWS turret, with separate parts to recreate the 40mm grenade launcher, smoke dischargers and more.
-Special feature 2 Choose between open or closed turret hatch and rear ramp.
-Special feature 3 Water jet propulsion device is accurately reproduced.
-Special feature 4 Realistic commander and driver figures included.

Gerelateerde Producten