Spot On Pigments Informatie

Spot-On-pigmenten: uitstekende resultaten gegarandeerd!

Sure-fire wordt gecombineerd met professionele mixsubstraten voor het mengen van uw eigen kleuren. Goede hechting en levendigheid.
Grote glazen potten van 45 ml. Ze hebben aan alles gedacht!

 

Spot-on pigmenten zijn goed op schaal, getest en veilig waarbij de kleuren op natuurlijke wijze harmoniëren met de verflaag van je model, ongeacht of het Russisch groen of panzer grijs is. Spot-ups blijven nauwkeurig, ongeacht de gebruikte techniek en het gebruikte medium. Het maakt niet uit of u je gebruikt met bindmiddelen (die op een aantal manieren van invloed zijn op kleur) of de pigmenten toepast als eenvoudig stof, de kleuren blijven geschikt! Onze mengsels bevatten maximaal 4 basiskleuren voor maximale nauwkeurigheid!

 

Spot-ons zijn 100% vulstofvrij, wat betekent dat de kleuren levendig zijn en de korrelgrootte in orde is. Korrelgroottes zijn 0,2 μm en minder! Lichte kleuren worden goed gemengd met echte witte pigmenten met hoge sterkte. Dit zorgt ervoor dat ze geweldig hechten en een levendige afwerking produceren. Spot-ons zijn een gepatenteerde mix van zowel natuurlijke als synthetische pigmenten om zowel een uitstekende hechting als levendigheid te garanderen.

 

Het pictogram "KLAAR" betekent dat een pigment al voor je is gemengd. Combineer het eenvoudig met je gekozen binder of gebruik het alleen. Je zult in elk geval een geweldig resultaat behalen.

 

Spot-on-pigmenten is de eerste pigmentlijn met speciale, sure-fire mengkleuren. Pigmenten met het pictogram "MIX" in hun beschrijving zijn bedoeld voor mixen. Je unieke droomkleur mengen is nu een fluitje van een cent!

Lichte EU-aarde-koude toon in actie! (zero tex)

Pigmenten produceren verschillende tinten, levendigheid en dekking afhankelijk van de gebruikte techniek en bindmiddelen. Alleen het poeder in een potje laten zien zegt niet zoveel dus hieronder een presentatie gemaakt van het aangebrachte pigment, zodat je beter kunt inschatten wat je ervan kunt verwachten.

Lichte EU-aarde-koude toon in actie! (texured)

Hieronder zie je getextureerde pigmenten die worden gebruikt in standaardscenario's - accumulatie van modder en aarde. Het voordeel van getextureerde pigmenten is het gemak van micro-structuurvorming. Deeltjes zijn gemicroniseerd en op schaal!

Drie kleuren pigment premix. Koudetint-variant van de meest voorkomende Europese lichte bodems zijn albeluvisol en podzol, die 29% van het continent beslaan. Deze aardekleur is kenmerkend voor Noord- en Midden-Europa. Meest voorkomende scenario's zijn boswegen, loopgraven, weiden, stoffige landwegen, dorpen. Best gebruikt voor het reproduceren van stof en lichte modder via gelijkmatig verspreide verweringsvloeistof.

Aanbevolen technieken: dry-brushing, capillaire werking, verweringsvloeistof / pasta​

Combineer met: Alkyd, ENML 2.0 of acryl bindmiddelen​

Beschikbare texturen: zero, fine, coarse waarvan wij voorlopig alleen de meest gangbare "zero" op voorraad hebben. Andere texturen op aanvraag.​

Beschikbare hoeveelheden: 45 ml pot