Pigment Expert

Pigment Expert Binders: Ultimate pigment fixers!

VMS biedt drie soorten professionele verweringspoeder-fixeermiddelen met verschillende eigenschappen.
Violet-label is snelhardend, omkeerbaar, op oplosmiddelen gebaseerd ENML 2.0-fixeermiddel.
Geel label Alkyd is langzaam drogend en corrigeerbaar binnen de uithardingstijd. 
Groenlabel Acryl is sneldrogend, geeft een korte verwerkingstijd en is niet meer te corrigeren. 
Kies gewoon je fixer hieronder en klik op de foto om te zien welke geweldige resultaten je kunt bereiken!

ENML 2.0 Pigment Binder (keuze uit 3 varianten)

vms
vms 200

Alkyd Pigment Binder (Keuze uit 3 varianten)

vms
vms 201

Acrylic Pigment Binders structuring resin (Keuze uit 2 varianten)

vms
vms 202

Acrylic Pigment Disperser (special agent for mixing pigments with resins) # vms 699

vms
vms 699
Bestel

ENML 2.0 is een nieuw type glazuurbindmiddel dat is samengesteld om je te helpen snel pigmentwerk te doen met een optie om ze om te keren. Hoewel klassieke emailles moeilijk te verwijderen of te manipuleren zijn na het aanbrengen, kunnen op ENML 2.0 gebaseerde pigmentopdrachten op elk moment worden teruggedraaid. Op ENML 2.0 gebaseerde verweringspigment fixers wordt verwering volledig probleemloos: ongewenste resultaten kunnen eenvoudig worden weggeveegd! Omkeerbare ENML 2.0-binders maken het mogelijk om gebruikersvriendelijke, verweringsvloeistoffen en pasta's te mengen, een heleboel cool uitziende SFX te maken en je pigmenten op de klassieke manier te fixeren.

SAMENVATTEND: SNELLE RESULTATEN | KORTE OPEN TIJD | VOLLEDIG OMKEERBAAR

Alkyd-bindmiddelen zijn ontwikkeld om u te helpen pigmentwerk te doen met een lange open tijd. De truc is dat alkydbinders een paar uur nadat het oplosmiddel is verdampt actief blijven, waardoor je op een compleet andere manier pigment kunt vormen. Pigmenten zien er "bevroren" uit, net als bij klassieke fixers, maar je kunt ze verder manipuleren waardoor je heel veel nieuwe technieken kunt oefenen! Alkyd-gebaseerde pigment-fixeermiddelen stellen je in staat om lange open tijdverweringsvloeistoffen en -pasta's te mixen, een heleboel cool uitziende SFX te creëren en je pigmenten op de klassieke manier te fixeren. De open tijd van alkyds is 3 tot 9 uur afhankelijk van het type.

SAMENVATTEND: LANGERE RESULTATEN MAAR MEER CONTROLE | LANGE OPEN-TIJD | OMKEERBAAR BINNEN OPEN TIJD

Acrylbindmiddelen glanzen bij het creëren van talloze natte effecten, zoals verse modder. Ze produceren onmiddellijk resultaten, maar worden niet gemakkelijk gecorrigeerd omdat ze snel drogen en onomkeerbaar zijn. We adviseren onervaren bouwers dan ook deze techniek eerst eens uit te proberen op een minder belangrijk model. VMS-op acrylhars gebaseerde pigmentoplossers zijn onverdunde producten met een hoog vaste-stofgehalte.


SAMENVATTEND: ONMIDDELLIJKE RESULTATEN | KORTE OPEN TIJD | ONOMKEERBAAR

Bindmiddelen lijken misschien ingewikkeld, maar als je deze handige tabel bekijkt, wordt alles duidelijk. Stel je eenvoudig voor wat je nodig hebt. Bijvoorbeeld. "Ik heb een hoogglanspasta nodig om verse modder te modelleren die later kan worden omgekeerd als ik een fout maak". Navigeer door de tabel - zoek eerst een map die goed is voor 'hoogglans'-effecten. Alkyds ENML 2.0 en Acrylics zijn allemaal geschikt voor het doel. Controleer vervolgens de reversibiliteitskolom - alleen ENML 2.0 biedt volledige omkeerbaarheid. Verfijn het nu - alleen bindmiddel dat goed is voor uw doel, dat wil zeggen, is zowel goed voor hoogglans, verse modder en kan worden omgekeerd is ENML 2.0 "glanzende actie" type bindmiddel. Dat is dat! Je hebt je perfecte binder gekozen!